Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Atslēgvārdi
ELKO Grupa ziedo asinis
Publicēts 15. jūnijā, 2009.
Latvijas lielākais uzņēmums AS ELKO Grupa 2009. gada Pasaules asins donoru dienas un Valsts asins donoru centra (VADC) akcijas „Pie:dalies!” ietvaros ceturtdien, 11. jūnijā organizēja donoru dienu saviem darbiniekiem.

Pie AS ELKO Grupa galvenā biroja Rūpniecības ielā 27 VADC specializētais autobuss uzņēma vairāk nekā 30 AS ELKO Grupa darbinieku, kuri nodeva asinis, lai palīdzētu vai pat, iespējams, glābtu kāda dzīvību, kā arī atbalstītu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Neonatoloģijas klīniku.
Šogad Pasaules asins donoru dienas ietvaros, kas kārtējo gadu tradicionāli tiks svinēta 14. jūnijā, VADC rīko akciju „Pie:dalies”, kurā iesaistījās arī AS ELKO Grupa darbinieki, ziedojot gan asinis, gan savu 3 Ls donora kompensāciju Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Neonatoloģijas klīnikai, kurā ārstējas gan laikā, gan priekšlaicīgi dzimuši bērni. Par saziedotajiem līdzekļiem tiks iegādāta medicīnas aparatūra, kas nepieciešama mazo pacientu ārstēšanai.
„Līdzdalība sabiedrībai būtiskos pasākumos ikvienam ELKO Grupā ir svarīga, un donoru kustība neapšaubāmi ir viens no šiem visai sabiedrībai svarīgiem pasākumiem. Donoru dienu ELKO Grupā organizējam nu jau regulāri un esam priecīgi par izveidojušos sadarbību ar VADC, kuri ir ļoti pretimnākoši – moderns, tehnoloģiski aprīkots VADC autobuss atbrauc pie mums, tādējādi varam iesaistīt arī tos darbiniekus, kuri labprāt piedalītos donoru kustībā, bet ikdienas steigas dēļ ne vienmēr var to izdarīt. Īpašu gandarījumu ELKO Grupas komandai sniedz iespēja paveikt labu darbu, apzinoties, ka mūsu palīdzība kādam var nozīmēt ļoti daudz. Tāpēc esam pateicīgi Valsts asinsdonoru centram par viņu darbu un ceram uz ilgstošu šīs tradīcijas turpinājumu,” stāsta AS ELKO Grupa izpilddirektors Jānis Casno.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: